Kako poslati poruku?

UPUTSTVO

Da biste se dopisivali sa iskusnim gospođama, potrebno je da pošaljete SMS poruku na broj 5887. Poruka treba da bude sledeće sadržine:

Ime gospođe, Vaša poruka.

Na primer:

Ukoliko šaljete poruku koja glasi “Ćao, šta radiš? Ja sam Marko” za člana sa nazivom Iva, šaljete SMS sledeće sadržine:

IVA (razmak) Ćao, šta radiš? Ja sam Marko.

Poruku pošaljite na broj telefona 5887. 

Kada dobijete odgovor i želite da nastavite sa dopisivanjem, uvek pre Vaše poruke napišite nadimak kome šaljete poruku, na primer:

IVA (razmak) Hvala što si se javila, kako izgledaš?


Vaša pitanja

 

1. Da li svaki put kada šaljem poruku treba da napišem nadimak gospođe ispred poruke?

– Da, uvek kada šaljete poruku morate da napišete ime gospođe ispred Vaše poruke (velikim slovima), inače Vaša poruka može otići nekoj drugoj gospođi.

 

2. Poslao sam poruku ali mi niko nije odgovorio?

– Odgovor ćete dobiti čim gospođa primi poruku. Ukoliko trenutno nije online – dobiće je čim bude online.

 

3. Da li mogu slati poruku gospođama koje nisu online?

– Da,  dobiće poruku čim se uloguju.

 

4. Odakle je moguće slati poruke?

– Samo iz Srbije.

 

5. Imate još pitanja?

– Kontaktirajte nas!

Uputstvo sajta Gospodje.com
Uputstvo sajta Gospodje.com

Čitaj pažljivo

kako pisati gospođama?

odaberi gospođu koja ti se sviđa

Na sajtu se nalazi stotina gospođa koje su željne prljavog kuckanja sa tobom. Pogledaj ih i odaberi jednu po tvom ukusu. Ili više njih 🙂

pošalji poruku svojoj gospođi

Ukucaj IME GOSPOĐE (razmak) TVOJU PORUKU i pošalji na broj 5887.

Na primer: IVA (razmak) Šta radiš?

ne zaboravi svoju gospođu

Nemoj zaboraviti svoju gospođu. Posveti joj pažnju kad god možeš, a ona će ti uvratiti višestruko!

Dame vole pažnju i samo od tebe zavisi tvoj uspeh.

PRUŽALAC USLUGA – Fonlider d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 100206806 Matični broj: 17195735 Delatnost: 6820 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt e-mail: office@fonlider.rs. U ime Fonlider d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/korisnicima. Tu spadaju i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fonlider d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt e-mail: office@oneclick.rs. Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, možete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem e-maila office@oneclick.rs. Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili od strane mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija u osnovi su isključeni. Isključenje važi ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane pružaoca usluge.

RADNO VREME

Svakog Dana

24h

© 2023 Copyright by gospodje.com

Scroll to Top